Sposób przygotowania

Wołowinę przepuszczamy jeden raz przez maszynkę do mielenia mięsa. Dodajemy drobno pokrojoną paprykę chili wraz z czosnkiem, sól oraz pieprz czarny do smaku. Wbijamy żółtko i urabiamy mięso na jednolitą masę. Następnie formujemy burgery z mięsa i odstawiamy na 2 godziny do lodówki. Smażymy na patelni grillowej lub grillu na ciemno. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Niedługo będziesz miał domowe KFC:) fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    domowe najlepsze!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !