Sposób przygotowania

Najpierw fileta pokroić w kostkę , przełożyć do miseczki posypać wszystkimi przyprawami i wymieszać i usmażyć, po usmażeniu dodajemy najpierw warzywa na patelnię ,po 5 minutach podlewamy woda i dodajemy mieszankę warzyw . Czekamy aż stopnieje wszystko . Po 20 minutach dodajemy jeszcze raz tą sama mieszankę przypraw i keczup wymieszać posypujemy przyprawą uniwersalną i przykrywamy pokrywką i dusimy , w między czasie wstawiamy 3 torebki ryżu i z dodatkiem soli gotujemy na sypko. Gdy ryż będzie miękki to przekładamy go do garnka dużego , a potem te warzywa z patelni , tylko podczas duszenia , cały czas musimy podlewać wodą aby powstawał sos . I całość wymieszać .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    Fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !