Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobno poszatkuj, lekko dopraw solą, zagnieć rękami i odstaw.
Marchewkę obierz, umyj i zetrzyj.
Cebulę, paprykę i pomidora drobno posiekaj.

Białą kapustę, marchewkę, cebulę paprykę, pomidora i ketchup dokładnie wymieszaj, po czym podawaj.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    joasia4786

    stosunkowo prosta i smaczna :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    prosta i smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybka i smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !