Sposób przygotowania

dorsza umyć i każdy filet posypać z obu stron 1 łyżeczką przyprawy do ryb oraz skropić sokiem z cytryny,odstawić do lodówki na 30min.po tym czasie posmarować każdy filet oliwą i zawinąć w folię aluminiową ułożyć na blasze i upiec w piekarniku ok.20-30min.w temp.180st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taką rybkę i też piekę w folii - mięsko jest przepyszne, takie wilgotne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    uwielbiam pieczone ryby na rozne sposoby, pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna jest taka ryba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !