Sposób przygotowania

żółtka utrzeć z cukrem pudrem dodać serek mascarpone i dokładnie wymieszać na jednolitą masę,białka ubić na sztywno,na suchej patelni uprażyć pokruszone orzechy włoskie i dodać do utartej masy wraz z białkami delikatnie połączyć ze sobą i przekładać gotowy krem do salaterek lub miseczek po czym wstawić do zamrażalnika na conajmniej godzinę,zamrożony deser posypać orzechami i podawać z biszkoptami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    patrząc na składniki bardzo smacznie zapowiada się ten deserek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    smaczny ten deser:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszny deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    fajny deserek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !