Sposób przygotowania

Rydze-same kapelusze opłukać i osuszyć.Poukładać w warstwami w szerokim słoju, blaszkami do góry.Przesypać każdą warstwę solą wymieszaną z cukrem.Obciążyć i po około 10-14 dniach zalać olejem.Przykryć gazą i ustawić w chłodnej piwnicy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    tylko skąd wziąć te rydze?
  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a na zdjęciu rydza ani jednego.....
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pewnie pyszne te rydze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy nie jadłam takich
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    nie znam się na rydzach, nigdy ich nie zbierałem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    nie znam się na rydzach, nigdy ich nie zbierałem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    takiej metody nie znałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł, trzeba skorzystać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super:)
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    kisiłam rydze, ale raczej klasycznie, jak inne warzywa - uwielbiam, zwłaszcza do zalewajki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    na pewno pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszne grzyby
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    nigdy kiszonych nie próbowałam jestem ciekawa jak smakują
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    ciekawy pomysł:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !