Sposób przygotowania

Zagotować w rondelku margarynę. Dodać litr mleka i oba cukry. W pozostałym mleku rozpuścić budynie. Połączyć ich z margaryną i zagotować. Brytfannę wyłożyć folia aluminiową a potem na niej ułożyć herbatniki. Wylać na nie przygotowany wcześniej budyń połączony z margaryną. Zostawić do ostudzenia. Przygotować galaretkę i odstawić do stężenia. Wylać zimną na ciasto. Pozostawić w lodówce ciasto na jeszcze ok. 2-3 godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajne kolorki ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    szybki deser
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    jaki pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    kolorowe i ladne
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    On chyba przypomina sernik na zimno :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !