Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka oczyścić i pokroić na dość duże paski. W naczyniu wymieszać przyprawę ziołową z kurczaka z oliwą z oliwek. Dodać do marynaty kurczaka, wymieszać i odstawić na kilka godzin. Następnie mięso przełożyć na patelnię i podsmażać do miękkości.

Warzywa umyć i pokroić w kostkę. Usmażone paski kurczaka oraz patros również pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać. Majonez wymieszać z musztardą francuską i przygotowany sos połączyć z sałatką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie takie smaczki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !