Składniki:
seler naciowy | 2 gałązki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
ser pleśniowy | 5 dkg |
koniak | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
filet z indyka pieczony lub wędzony | 2 plastry |
seler naciowy | 2 gałązki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
ser pleśniowy | 5 dkg |
koniak | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
filet z indyka pieczony lub wędzony | 2 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: