Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z papryką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
papryka czerwona 1 szt
ogórek kiszony 2 szt
cebula dymka ze szczypiorkiem 3 szt
majonez 3-4 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z papryką

Kapustę drobno poszatkować, cebulę posiekać razem ze szczypiorem. Ogórki i paprykę pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 06.01.2013 13:33
uwielbiam ją
Seba 07.12.2012 09:46
smaczna
IlonaAlbertos 16.11.2012 13:17
Świetny pomysł na dodatek do obiadu.
Wacław 01.10.2011 08:31
pyszna,lubie wszystko z papryką !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak