Sposób przygotowania

Budyn ugotować wg. przepisu, ale z mniejszą ilością mleka czyli 400 ml i ostudzić.Suche składniki jak: mąka, proszek, soda,sól i cukier zmieszać razem, a osobno polączyć mleko, olej i jaja, a potem zmieszać razem. Do papilotek kłaść po łyżce ciasta na to też po łyżce budyniu, na to resztę masy z bananem pokrojonym w kostkę. Piec w temperaturze 190 stopni przez 25 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Smaczne,świetnie wyglądają.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/HerLife

    lubię bananowe wypieki! =]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    super. i jak ładnie wyrosła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !