Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, pokroić na porcje. Zbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, posmarować musztardą, odłożyć w chłodne miejsce na 1 godzinę. Następnie oprószyć mąką, zanurzać w roztrzepanym jajku i obtaczać w otrębach. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zdrowy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    janko

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na pewno kiedyś takie zrobię. Fajnie wyglądają.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    smacznie panierowany kotlecik :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !