Sposób przygotowania

Bulion zagotować, dodać do niego pokrojoną w półplasterki kiełbasę. Kapustę poszatkuj. Ziemniaki i marchewkę pokrój w kostkę. Wszystko dodać do kiełbasy i gotować ok. 20 min. Doprawić solą i kminkiem. Z mąki i masła zrobić zasmażkę i zagęścić zupę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    podoba mi się ten pomysł
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    szybkie i smaczne i sycące danie....
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne :)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smacznie się zapowiada to danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubię :-)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    rewelacja , podoba mi się
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Świetne to danie- pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ciekawa sprawa
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !