Składniki:
ciasto francuskie | 1 op. |
boczek wędzony | 5 plastrów |
cebula | 1 szt |
jajko | 3 szt. |
kwaśna śmietana | 150 ml |
słodka śmietana | 50 ml |
chilli | szczypta |
gałka muszkatałowa | 1/2 łyżeczka |
sól | do smaku |
kurki | 25 dag |
ciasto francuskie | 1 op. |
boczek wędzony | 5 plastrów |
cebula | 1 szt |
jajko | 3 szt. |
kwaśna śmietana | 150 ml |
słodka śmietana | 50 ml |
chilli | szczypta |
gałka muszkatałowa | 1/2 łyżeczka |
sól | do smaku |
kurki | 25 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: