Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem, mąką pszenną i proszkiem budyniowym. Dodać 1/4 litra mleka. Wszystko razem zmiksować. Pozostałe mleko (3/4 litra) zagotować z masłem. Dodać przygotowaną wcześniej masę i gotować do uzyskania konsystencji budyniu. Wystudzić.

Krakersy pokruszyć i starannie wymieszać z masą budyniową. formułować kulki, obtaczać w wiórkach kokosowych. Wstawić do lodówki na minimum 2 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam Rafaello. Szczególnie takie domowe.
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    Też takie robię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    uwielbiam rafaello, ale jeszcze nie robiłam,muszę spróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    uwielbiam
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pychota!
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ale apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    śliczne i napewno pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ao_12

    ale cudnie wygladaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Megg

    uwielbiam kokos, super przepis, musze koniecznie zrobic :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    musze koniecznie zrobic :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !