Sposób przygotowania

1. Pierś pokrój w kostkę, wymieszaj z 2 łyżkami oliwy, mieloną papryką, łyżeczką ziół, posiekaną natką, sola i pieprzem. Chłodź 30 min. Nadziej na patyczki. Ułóż na blasze, piecz ok 25 min w 180 stopniach.
2. Cukinię pokrój w słupki, cebulę w półplasterki, paprykę w kostkę. Warzywa smaż 2 min na 4 łyżkach oliwy. Dodaj posiekany czosnek i smaż 5 min. Dopraw pozostałymi ziołami, solą i pieprzem. Kaszę ugotuj do miękkości w dużej ilości osolonej wody. Odcedź na sitku, przełóż na półmisek. Na kaszy ułóż warzywa i szaszłyki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne szaszłyczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !