Sposób przygotowania

Ryby wypatroszyć i umyć. Posypać je przyprawą do ryb i Vegetą i odstawić na pół godziny. Następnie polać rybę oliwą z oliwek resztę oliwy wylac na folię aluminiową rozsmarować i owinąć nią rybę. Piec na grillu z obu stron.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    smakowicie wygląda
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    smakowicie wygląda
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Świetny przepis
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    suuper:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Amira

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszniutki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rybką zawsze tak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kazda rybka jest dobra a psrąg z grila super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !