Sposób przygotowania

Fasole odcedzamy z zalewy .Ugotowane ziemniaki kroimy w plastry.Fasolkę szparagową gotujemy z mięsem z dodatkiem kucharka . Fasole wyciągamy wcześniej mięso gotujemy aż będzie miękkie. Na patelni rozpuszczamy masło podsmażamy pokrojone ziemniaki ,cebulę ,fasole ,pokrojoną w kostke paprykę i pokrojone mięsko .Mieszamy solimy do smaku ,pieprzymy .Robimy sos .Mieszamy śmietanę i jogurt z wyciśniętym czosnkiem ,doprawiamy solą . Na talerzu z podajemy zapiekankę polaną sosem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Dodajemy natke pietruszki
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !