Sposób przygotowania

Składniki zalewy zagotować,gdy zacznie wrzeć to wyłączyć i zalać słoiczki. Do środka włożyć: małą cebulkę lub plasterki większej,kawałek liścia laurowego,2 ziela angielskie i dużą szczyptę gorczycy i oczywiście grzyby (wcześniej gotowane ok. 1 godziny w osolonej wodzie).Pasteryzować ok 15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Marynowane grzybki są pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    I zapomniałam dodać,że zazdroszczę tych grzybków ze zdjęcia:):):)
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    ale te na zdj?ciu to chyba suszone??Ale te? dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam! mogę jeść całymi słoikami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutkie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !