Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka po węgiersku

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa cienka 30 dkg
tłuszcz 2 łyżki
natka pietruszki
śmietana 1 szkl
cebula 3
mąka 2 łyżki
sól
pieprz
fasola biała 45 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka po węgiersku

Umytą fasolę zalać wodą i zagotować, odstawić na 3 godz. Następnie zagotować, dodać cebulę podsmażoną na tłuszczu razem z mąką, śmietaną, posiekaną natką i pokrojoną w pół krążki kiełbasą. Pogotować i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ONY_za_kare 19.08.2013 16:38
fajna fasolka
pajbek 22.07.2013 10:23
Smaczne to :-)
IlonaAlbertos 12.05.2013 14:46
Muszę wypróbować ten przepis :)
Katarzyna59 17.04.2013 16:18
bardzo apetyczna
kuklik 17.11.2012 14:25
smaczna
cooleczka 16.10.2012 19:14
kolejny ciekawy przepis
Łukasz15 02.10.2012 16:32
smaczna
Justyna/Dzastus 01.08.2012 10:34
na pewno pyszna, nigdy takiej nie próbowałam.
RenataZ-et 17.06.2012 21:22
super zupa
mirosława4 16.06.2012 18:39
smaczna
IKrakowianka 19.12.2011 23:47
pyszna
romanrafal
romanrafal 06.12.2011 14:02
świetna
Grazyna0211 15.11.2011 14:25
smaczna
Wacław 19.09.2011 10:46
moje smaki,pycha !
Ewelina38 14.09.2011 20:04
bardzo smaczna
Dorian 12.09.2011 22:51
pycha
Wacław 24.08.2011 16:36
wysmienite !
Wacław 24.08.2011 16:36
wysmienite !
joanna77 23.08.2011 21:44
dobre
Robert10 23.08.2011 13:31
pycha
Monika193
Monika193 23.08.2011 00:06
super
Wafelek2601 20.08.2011 19:24
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak