Sposób przygotowania

Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Marchew oskrob i potnij w kawałki. Olej rozgrzej w garnku i podduś na nim cebulę. Podlej bulionem i pozostaw do zagotowania. Dodaj marchew i gotuj ok 10 min. Dopraw rosół do smaku. Podawaj z posiekaną natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    najbardziej lubię rosół ze wszystkich zup
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    wspaniały :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    super rosołek
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    moja ulubiona zupka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszny, uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !