Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cebula po hiszpańsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula dymka ze szczypiorkiem 1/2 kg
mleko 1,5 szkl
masło 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Cebula po hiszpańsku

Obraną i umytą cebulkę sparzyć wrzącą wodą,odcedzić, ostudzić. Sparzoną cebulkę zalać mlekiem i ugotować na półmiękko. Wyciągnąć, ostudzić, osuszyć i poddusić na maśle, ciągle mieszając, posolić. Podawać jako surówkę do mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 24.02.2014 09:25
świetny przepis
jeta72 20.03.2013 08:24
fajny przepis :-)
Norgiusz 20.02.2013 11:20
na pewno smaczna
Łukasz15 13.01.2013 13:55
Super
berys18 03.01.2013 20:02
fajny pomysł
kuklik 05.11.2012 10:09
ciekawa cebulka
cooleczka 09.09.2012 10:44
ciekawa
kate.500 01.08.2012 20:20
zapowiada sie pysznie
Dorota59 02.07.2012 10:17
świetna
olkaaa 18.06.2012 18:10
muszę spróbować
mirosława4 27.05.2012 22:22
ciekawe
RenataZ-et 16.05.2012 09:09
ciekawe
Małgorzata106 21.03.2012 18:53
pyszne
m1monika 31.01.2012 20:16
?wietne
IKrakowianka 14.01.2012 00:29
super
romanrafal
romanrafal 13.12.2011 14:20
fajne
Wacław 25.11.2011 14:51
dobre !!!
Grazyna0211 14.11.2011 14:00
też takiej jeszcze nie próbowałam
Justa32 01.11.2011 21:04
takiej nie jadłam
Monika193
Monika193 24.10.2011 14:00
ciekawe
Chojłówna 05.10.2011 23:56
ojej chyba musi być dobre:P
Wafelek2601 14.09.2011 09:11
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak