Sposób przygotowania

upiec biszkopt z 4 jaj,MASA ugotowac szklanke mleka i ostudzić ,ubić jajka z cukrem i cukrem waniliowym,dodać ostudzone mleko w wysokim garnku ugotować budyń gotować 5 minut,wystudzić, masło utrzeć dodawać ostudzony budyń ,Gararetkę rospuscić w dwóch szklankach wody ostudzoną zalać na jagody ,masę nałożyć na biszkopt wyłożyc jagody i zalać galaretką

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    wygląda bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    eliza135

    ekstra ciasto
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ostatnio taką robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !