Sposób przygotowania

duże żółte ogórki obieramy,wydrążamy nasiona i kroimy na kawałki.Cebulę kroimy na półplasterki dodajemy przyprawy,sól,cukier,zalewamy octem mieszamy i zostawiamy na 24 godz.Wkładamy do słoików i gotujemy 4-5 min

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    smakowite
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię ostre ogóreczki
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    u mnie pikle mają powodzenie ....spróbuj Aniu jeszcze z musztardą
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ogórki w takiej postaci świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    extra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    extra!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię takie ogórki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    świetny przepis warto wykorzystać.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    też mi się podoba ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za piklami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !