Sposób przygotowania

Umytą i osuszoną rybę zmielić.
Bułkę namoczyć w mleku i odcisnąć.
Do miski wrzucić rybę, bułkę, wszystkie przyprawy, zmiksowane jajka i posiekany szczypiorek.
Na patelni rozgrzać olej.
Wyrobić masę, kłaść porcje masy łyżką formując racuszki i smażyć po około 4 minut z każdej strony.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wyglądają bardzo smakowicie:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    Ryba w każdej postaci jest pyszna!
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo chętnie zjadłabym teraz taką rybkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    musze wypróbowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !