Sposób przygotowania

Jajka, mąkę i przyprawy dokładnie zmiksować.
Na patelni rozgrzać 50 g Kasi, na środku ułożyć plasterki kiełbasy i podsmażyć.
Gdy kiełbasa się podsmaży wylać masę jajeczną na wędlinę i smażyć na złoty kolor z obu stron.
Na reszcie Kasi podsmażyć chleb tostowy.
Po usmażeniu kromki odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym.
Omleta można posypać posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    i szybko
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    i szybko
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smacznie
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Pyszne;) na dodatek szybko, co ułatwia codzienne życie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !