Sposób przygotowania

Mąkę wysypać na stolnicę, dodać mleko i jajko i ugnieść ciasto. Rozwałkować. Nakładać borówki na ciasto i sklejać pierogi.
Ugotować wodę z solą. Uformowane pierogi wrzucać na wrzątek, jak zawrzeją gotować ok 5 min. Podawać ze śmietana i cukrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    wyglądają bardzo apetycznie! :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    są super!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    zgadzam się ;-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    nie jadlam jeszcze z borowkam
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    nie jadlam jeszcze z borowkam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    uwielbiam
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam je
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super przepis na pewno spróbuję pozdrawiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pychotka :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TyTaN

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    też nigdy nie jadłam, ale wyglądają pięknie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !