Sposób przygotowania

Z cukru i wody ugotować syrop około 15 minut.Kwiaty akacji obrać z szypułek,pozostawiając same płatki.Wrzucić je do syropu i gotować 5 minut.Gorącą konfiturę wlać do wyparzonych słoików(2 słoiczki po 150g) .Konfitura doskonale smakuje do galaretki jabłkowej,można ją dodawać do herbaty,a także sałatką owocową i wieprzowiną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Nigdy nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Ciekawy pomysł!
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Ciekawe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawe jak smakuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    musi być pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    pewnie bardzo zdrowa:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    nigdy nie próbowałam a wydaje się być super! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    jordi

    ciekawa ta akacja,nigdy nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !