Sposób przygotowania

Opłukane owoce przekładamy do salaterki, zalewamy alkoholem, odstawiamy w chłodne miejsce (nawet na godzinę). Tuż przed podaniem deseru ubijamy śmietanę. Na spodzie każdego pucharka układamy połówki gruszek, do środka po usuniętych gniazdach nasiennych wkładamy porcję konfitur oraz porcję lodów - jasnych i ciemnych. Całość przybieramy bitą śmietaną. Wierzch posypujemy świerzymy owocami.

Smacznego!!!!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Wygląda imponująco
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    pycha polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !