Sposób przygotowania

Ugotować wywar na porcjach rosołowych, doprawić kucharkiem. Dodać pokrojoną drobno kapustę, ziemniaki pokrojone w kostkę, marchew startą na tarce, por pokrojoną w kosteczkę. Gdy warzywa będą miękkie dodać pomidora bez skórki oraz troszkę posiekanego koperku i natki pietruszki. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajna nazwa,pyszna ,zdrowa zupka !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Też robię od czasu do czasu taki przegląd ogródka
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawie się zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    taka zupa to skarb :o)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !