Sposób przygotowania

Mięso wieprzowe (np.łopatka, karkówka) natrzeć przyprawami i odstawić na noc do lodówki. Następnego dnia smażyć na margarynie pod przykryciem. Gdy mięso się lekko przypiecze z obu stron, podlać wodą i dusić pod przykryciem. Gdy będzie miękkie wyjąć i zaciągnąć sos mąką z wodą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Bardzo apetyczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszneee !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !