Sposób przygotowania

Fasolkę (zieloną lub żółtą) ugotować w osolonej wodzie. Margarynę roztopić i wymieszać z bułką tartą i fasolką. Chwile podsmażyć i gotowe :)

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię fasolkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ja polewam przysmażona bułka tartą
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moja ulubiona,robie podobnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    moja ulubiona,robie podobnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    zawsze pyszna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !