Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jabłka zapiekane z żurawina

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 5 sztuk
żurawina 10 łyzeczek
folia aluminiowa do zawijamia

Przepis i sposób przygotowania na: Jabłka zapiekane z żurawina

Jabłka dokładnie myjemy. Kroimy na pół w poprzek. Wydrążamy gniazda nasienne. W ich miejsce wkładamy konfiturę żurawinowa. Zawijamy w folie i pieczemy 30 minut w 180 stopniach.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 30.11.2011 09:21
lubię połączenie jabłek z żurawinami - sama robię podobny deser - pycha)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak