Sposób przygotowania

Jajka należy ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie, następnie ostudzić je i obrać ze skorupek. Ugotowane jajka pokroić na pół wzdłuż. Bób należy ugotować w osolonej wodzie, osączyć, wystudzić, po obraniu zmiksować. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny, wykładać na jajka porcje masy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Fajny przepis :) muszę spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    z bobem nie robiłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Proste i fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !