Sposób przygotowania

Kotlety płuczemy, osuszamy ręcznikiem papierowym i wkładamy do przygotowanej gotowej marynaty na 30 minut.
Wkładamy do lodówki.
Po tym czasie smażymy na rozgrzanym oleju wymieszanym z masłem.
Usmażone kotlety wyjmujemy, a na ich miejsce obsmażamy na tym samym oleju plastry ananasa.
Układamy na każdym kotlecie po plasterku ananasa i podajemy np. do ziemniaczków.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takie połączenia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    kolejny ciekawy przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super połączenia smaków
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !