Sposób przygotowania

Kabanosy (najlepiej drobiowe) kroimy w talarki i podsmażamy lekko na masełku. Dodajemy jajka i doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy do czasu, aż jajka się zetną. Tuż przed końcem smażenia dodajemy ok 1 łyżki keczupu i mieszamy.
Keczup wybieramy według uznania - smakuje dobrze zarówno z keczupem pikantnym, jak i łagodnym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    lubie taka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    lubie taka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    dobry pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    na sniadanie pyszota
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie jadłam
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czy na 3 jajka łyżka keczupy to nie za dużo ,nie zmieni zbytnio smaku?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczna na śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !