Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica na pomidorowo

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jaja 3 szt
sól do smaku
masło do smaku
keczup do smaku
kabanos 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica na pomidorowo

Kabanosy (najlepiej drobiowe) kroimy w talarki i podsmażamy lekko na masełku. Dodajemy jajka i doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy do czasu, aż jajka się zetną. Tuż przed końcem smażenia dodajemy ok 1 łyżki keczupu i mieszamy.
Keczup wybieramy według uznania - smakuje dobrze zarówno z keczupem pikantnym, jak i łagodnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam/ZUB3R 12.07.2013 21:53
smaczna na śniadanie
Łukasz15 16.02.2013 15:13
Pyszna
IZABELA29 05.02.2013 16:31
czy na 3 jajka łyżka keczupy to nie za dużo ,nie zmieni zbytnio smaku?
olkaaa 09.12.2012 13:12
już dawno nie jadłam
mic 16.06.2012 22:29
na sniadanie pyszota
Iwona30 01.03.2012 13:03
smaczne:)
Justyna87 14.02.2012 15:40
dobry pomysł
Anna152 09.02.2012 08:07
lubie taka
Anna152 09.02.2012 08:07
lubie taka
ewelinapac 28.12.2011 20:48
dobra
Magdalena1110 22.10.2011 16:27
pyszna
Ewelina38 04.10.2011 22:24
smakowite :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak