Sposób przygotowania

Grzyby oczyść, pokrój w plastry. Razem z posiekaną cebulką podsmaż na maśle. Na koniec oprósz solą i pieprzem.
2.Fasolkę ugotuj w osolonej wodzie, odcedź, przelej zimną wodą. Osącz.
3. Usmażone grzyby wyjmij z patelni, wymieszaj z cząstkami pomidorów, fasolką, rukolą oraz marchewką startą na drobnej tarce.
4. Tłuszcz po smażeniu grzybów rozprowadź sokiem z cytryny, dolej bulion, zagotuj. Przypraw pieprzem ziołowym. sałatkę polej sosem. Oprósz czarnym pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita !
  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    pyszna sałatka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !