Sposób przygotowania

Ser zetrzeć na tarce. Szynkę pokroić w drobną kostkę lub w cieniutkie paseczki. Ser, szynkę i majonez połączyć ze sobą. Dodać czosnek przeciśnięty przez praskę. Faszerować małe ptysie.

Komentarze

  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smaczne nadzienie ,lubię na słono przyrządzać ptysie
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    zapowiadają się smaczne ptysie
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    niezłe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ptysi na słono jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    boski
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina46

    niezłe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wspaniały!
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pomysł wyborny. Pycha :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta1221

    ciekawy pomysł, nigdy nie próbowałam robić takiego farszu :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !