Sposób przygotowania

Czekoladę mleczną połamać na kawałki, wrzucić do mleka zagęszczanego i stopić w kąpieli wodnej, wymieszać. Dodać żółtka i rozmieszać. Schłodzić. Jak masa zacznie gęstnieć, dodać pokruszone herbatniki i pokrojoną na bardzo małe kawałki białą czekoladę. Wymieszać. Masę kłaść na talerz wyłożony folią aluminiową małymi porcjami za pomocą dwóch łyżeczek. Schładzać w lodówce 3-4 godziny.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    oj kusisz , chyba sie wproszę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa12

    dobre sama to robie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    pysznie wygląda i na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !