Schłodzoną margarynę posiekać z 3 szklankami przesiekanej mąką, 4 żółtkami, 1 szklanką cukru i solą. Wyrobić, sformować kulę, zawinąć w folię. Wstawić do lodówki na 30 minut. Ciasto rozwałkować na placek o grubości 5 cm. Przełożyć do okrągłej formy, sformować tak, aby powstał dość wysoki brzeg. Ciasto nakłuć widelcem. Przykryć pergaminem i posypać suchą fasolą, Piec 20 minut w temp. 190 stopni. Wyjąć, zdjąć fasolę i pergamin, Wystudzić. Podgrzać mleko. Żółtka utrzeć na gładką masę z cukrem. Połączyć z mąką. Powoli wlać mleko, mieszając cały czas. Krem przelać do garnka i podgrzać przez 5 minut na małym ogniu. Schłodzić, mieszając od czasu do czasu. Wylać na upieczone ciasto. Umyte truskawki i winogrona kroimy na pół, z winogron wyjmujemy pestki. Osączony ananas pokroić na kawałki, obraną pomarańczę i kiwi w plasterki. Owoce nałożyć na krem. Dżem rozpuścić w 2 łyżkach letniej wody. Nałożyć na owoce. Ciasto schłodzić.