Sposób przygotowania

1. Sok z cytryny wymieszaj z czosnkiem, solą i pieprzem. Posmaruj kotlety, chłodź 30 min. Otręby wymieszaj z bułką tartą, jogurtem, musztardą i szczypiorkiem. Białka roztrzep.
2. Kotlety obtocz w białkach, smaruj panierką, dociśnij ją do mięsa. Ułóż na blasze posmarowanej olejem. Piecz 20 min w 200 stopniach. Podawaj z pieczonymi ziemniakami i pomidorami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    brzmi smacznie
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    aisza1

    zjadła bym taki schabik
  • 3
    original
    Opublikowano

    meg1984

    w otrębach ciekawe jak smakuja
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Pyszne danie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    muszę takiego zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !