Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z dodatkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1
natka pietruszki
sok z cytryny
Sól ziołowa jodowana Prymat
wędzony łosoś 4 plastry
ser biały 25 (twarogowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z dodatkami

Długą bagietkę nacinamy w poprzek do połowy.
Ser twarogowy mieszamy z posiekana drobno natka pietruszki.
Skrapiamy sokiem z cytryny i doprawiamy solą i pieprzem.
W każdy co drugi nacięty rowek w bagietce napychamy ser z dodatkami na przemian z kawałkami łososia.
Zawijamy w folię aluminiowa i zapiekamy 10 minut w 180* C .

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 13.06.2013 14:11
smaczna bułeczka
zdzislawa2 07.04.2012 22:47
ekstra
ronald88 23.12.2011 11:41
super
Anna133 02.11.2011 15:15
mniam
ben-ka 11.10.2011 09:03
smakowite:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak