Sposób przygotowania

Długą bagietkę nacinamy w poprzek do połowy.
Ser twarogowy mieszamy z posiekana drobno natka pietruszki.
Skrapiamy sokiem z cytryny i doprawiamy solą i pieprzem.
W każdy co drugi nacięty rowek w bagietce napychamy ser z dodatkami na przemian z kawałkami łososia.
Zawijamy w folię aluminiowa i zapiekamy 10 minut w 180* C .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowite:)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna bułeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !