Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z ogórków rzodkiewki i tuńczyka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 1/4 szt
ogórek zielony 2 szt
rzodkiewka 1 pęczek
tuńczyk kawałki w oleju
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z ogórków rzodkiewki i tuńczyka

Cukinie kroimy w plasterki -bez obierania .Ogórka obieramy kroimy w plasterki ,tak jak rzodkiewkę .solimy mieszamy składniki Na środek dodajemy poduszonego widelcem tuńczyka .Nie mieszamy

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka_B 18.08.2011 22:09
Jak zawsze wygląda zachwycająco:)
artur7 18.08.2011 09:35
ciekawy przepis
gosia47-47 18.08.2011 09:14
uwielbiam
Gabriela7 18.08.2011 08:33
pycha
iwa643 18.08.2011 08:03
ozdabiamy natka pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak