Sposób przygotowania

Kasze gotujemy w osolonej wozie studzimy . Do miesa dodajemy pokrojoną cebule ,wyciśnięty czosnek ,kasze ,posiekaną natkę.doprawiamy sola ,pieprzem .Mieszamy ręką ,dodajemy jajko . Mieszamy .Formujemy klopsiki,obtaczamy w mące .Smażymy na patelni. Gdy będą usmażone zalewamy je ,rozprowadzonym w wodzie sosie pieczeniowym według przepisu na opakowaniu.Dusimy aż sos zgęstnieje .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Podajemy z ziemniakami
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszności
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !