Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzik nadziewany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledzie w oleju 3 szt
jabłko kwaśne 1 szt
cebula biała 2 szt
papryka czerwona 1/2 szt
majonez tradycyjny 4 łyżki
jogurt naturalny 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzik nadziewany

Śledzia układamy na talerzu tworząc okrąg . Nadzienie -sos- 1 cebule kroimy w kostke druga w piórka solimy -odstawiamy . Jabłko obieramy kroimy w kostkę ,papryke kroimy na plasterki potem w drobniutka kosteczkę.dodajemy majonez i śmietanę mieszamy .Nadzienie nakładamy do obręczy z śledzia .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

koteczek22 06.07.2012 10:20
wygląda smakowicie
iwa643 18.08.2011 07:05
Ozdabiamy natką i papryką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak