Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, obrać, pokroić w kostkę i gotować przez około 3 minuty w osolonej wodzie. Dobrze odsączyć i ostudzić. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kosteczkę. Cebulę obrać i dobrze poszatkować. Wszystkie składniki razem wymieszać, doprawić solą, pieprzem i majonezem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna sałatka
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna sałatka
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobra.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !