Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rolada śląska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina 300 g
musztarda 30 g
ogórek kiszony 3 szt
kiełbasa 100 g
boczek 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: rolada śląska

Wołowinę wyporcjować po 100 g rozbić bardzo mocno po rozbiciu przyprawić posmarować musztardą na plaster wołowiny układać wcześniej pokroje porcje ogórka, kiełbasy oraz boczku całość mocno zwinąć w roladkę aby sie skleiło na zakończeniu.
Opanierować w mące i piec na smalcu z każdej strony

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak