Sposób przygotowania

Ubijamy śmietanę z cukrem pudrem oraz cukrem waniliowym, żelatynę moczymy w 2 łyżkach zimnej wody, a gdy napęcznieje podgrzewamy , żeby się całkowicie rozpuściła , orzechy mielimy i prażymy na suchej patelni , cały czas mieszając gdy ostygną mieszamy z bitą śmietaną, oraz żelatyną , po dokładnym wymieszaniu krem przekładamy do pucharków, i wstawiamy na kilka godzin do lodówki, podajemy z siekanymi orzechami , lub biszkoptami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bomba
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    super przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    lubię taki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !